2 Mayıs 2014 Cuma

Too Faced The Return Of Sexy Makyaj Paleti

Herkese merhabalar :)
Geçen sene uzun uzun aramama rağmen bir türlü bulamamıştım bu paleti. Sınırlı üretim olduğunu düşündüğümden aramıyordum da artık. Demirören Sephora'da karşıma çıkınca hem şaşırdım, hem sevindim, hem de hemen kaptım tabii.
Sette 15 far içeren bir palet, tam boy siyah bir göz kalemi ve mini boy Shadow Insurance far bazı bulunuyor.
Far paleti çok güzel işlemelere sahip, sert plastikten ve bir hayli sağlam. Far bazı için mini boy dememe de pek aldanmayın, uzun süre dayanıyor.
Paletin içindeki Perfect Eyes göz kalemi yoğun pigmentli, suya dayanıklı ve yumuşacık bir sürülüşü var. Arkasındaki yumuşak plastik kısımla kolayca dağıtabiliyorsunuz.
Paletin kapağındaki aynanın arkasında bulunan minik cepte, far paletini kullanarak yapabileceğiniz göz makyajlarını gösteren kartlar bulunuyor.
Aşağıda gördüğünüz gibi kullanımı kolaylaştırma amaçlı birbiriyle uyumlu renkleri yanyana getirip üç minik palet yaratmışlar. Kartlarda da bu minik paletlerin gece ve gündüz için birer makyaj uygulamasına yer vermişler.
The Ingenue, The Icon, The Bomshell
Bu minik paletler 5'er fardan oluşuyor. The Ingenue kahve/altın tonlarında, The Icon pembe/mor tonlarında, The Bombshell ise gri/gümüş tonlarında farlara sahip. Farlar bol pırıltılı ve simler hafif dökülebiliyor. Onun için önce göz makyajı sonra ten makyajı yapmakta fayda var bu farları kullanırken. Bunun dışında farlar son derece kremsi ve pigmentliler. En güzel yanlarından biri de hem ıslak hem de kuru kullanılabilmeleri.
Naive, Ingenue, Innocent, New In Town, Casting Couch
Naive gümüş pırıltılı vanilya rengi, Ingenue orta koyulukta simli kahverengi, Innocent ışıltılı bir karamel rengi, New In Town pırıltılı pastel bir altın rengi, Casting Couch bronz ışıltılı çok güzel bir çikolata kahvesi.
Pink Diamond, Icon, Divorcee, Hopeless Romantic, Primadonna
Pink Diamond paletteki tek sevmediğim, tozutan, açık pembe far, Icon altın pırıltıları içeren leylak rengi, Divorcee orta koyulukta gri/kahve bir far, Hopeless Romantic pembe pırıltılı canlı bir mor, Primadonna bol pırıltılı, yoğun, çok güzel bir mor.
7 Year Itch, Bombshell, Hollywood, Maneater, Beautymark
7 Year Itch pırıltılı bir beyaz, yoğun bir renk değil, Bombshell metalik bir gümüş rengi, Hollywood koyu gri rengi, Maneater metalik pembe altın rengi, çok güzel bir far ve son olarak da Beautymark gümüş rengi pullara sahip bir siyah.
Too Faced The Return Of Sexy hem fiyat, hem perfomans olarak çok beğendiğim bir palet oldu. Çok yönlü, kullanışlı bir ürün. Sephora'larda Too Faced'e rastlamak biraz zor olsa da, karşılaşırsanız ve özellikle pırıltıdan korkmuyorsanız bu palete bir bakın derim :)

4 yorum:

  1. Bu paleti alma isteğim tam geçmişken yeniden geldi. Güle güle kullan çok güzel renkler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu paletin ne yazık ki öyle bir etkisi var :)) Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. çok güzel bir paletmiş, harika renkler :) güle güle kullan hak ediyor bu palet :D

    YanıtlaSil