16 Şubat 2016 Salı

Foot Doctor Topuk Çatlak Giderici Ped

Merhabalar,
Kuru, çatlamış topuklar için çabuk çözümler gerektiğinde kullanılabilecek bir ürün olabilir mi acaba diye düşünerek almıştım bu pedi. Kutusunda kalınlaşmış deri üzerindeki hızlı etkisinden, cildi derinlemesine nemlendirmesi ve yumuşatmasından, aynı zamanda yağ ve leke bırakmayan formülünden bahsediyordu. Filmin sonunu şimdiden söylüyor gibi olacağım ama ne yazık ki yalnızca son ifade doğru çıktı.
Pedlerin kullanımı basit. Paketten çıkan pedi şeffaf filmin yarısını çıkartıp topuğunuza yerleştirdikten sonra filmin diğer yarısını çıkartıp kutunun üzerinde görüldüğü gibi yapıştırıyorsunuz. Ayakta 12 saat kalması gerekiyor. Bu nedenle ben gece kullandım. Saat 19 gibi ayağıma yapıştırdıktan sonra yerinden oynama ihtimaline karşı üzerine çorap giydim. İyi ki öyle yapmışım çünkü çorapları gece 3-4 gibi çıkardım ve sabah pedlerin yerinden bir hayli oynadığını gördüm. Hafif bir nemlenme olmuştu ama herhangi bir ayak losyonunun vereceğinden fazla değildi ki ayağım kutunun üzerinde görünen öncesi fotoğrafının yakınından bile geçmiyordu. Sonuç olarak tek sefer kullanabileceğiz 15 TL'lik bu ürün yerine alacağınız bir ayak maskesi işinizi kesinle daha iyi görecektir.
Siz bu ürünü denediniz mi? Düşünceleriniz neler?
Yeni yazılarla görüşmek üzere, sevgiler :)

6 yorum:

  1. Hiç denememiştim teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, denerseniz umarım siz beğenirsiniz :)

      Sil
  2. paylaşım için teşekkürler canım seni takipteyim ben de beklerim bloğuma sevgiler :)
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Paylaşım için çok teşekkürler , çünkü bu ürünü merak edip almayı düşünüyordum. Benim için çok faydalı bir yazı oldu. En azında 15 Tl cebimde kaldı. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, işe yaradıysa ne mutlu bana :) Sevgiler..

      Sil