25 Temmuz 2012 Çarşamba

Burt's Bees Essential Kit


Burt's Bees doğa dostu harika ürünlere sahip bir marka. Bu küçük set ise markayı denemek isteyenler için iyi bir başlangıç olacaktır. Eğer "Tips&Toes" setini bulursanız onu almanızı öneririm. Mükemmel tırnak eti bakım kremi de bulunuyor diğer sette, elimde bulunduğu için tercihimi bu setten yana kullandım.

  Bu sette meşhur dudak bakım kremi, hindistan cevizli ayak kremi, el merhemi, sabun ağacı ve papatya içeren derinlemesine temizleyici krem, süt ve bal içeren vücut losyonu bulunuyor.
  Dudak bakım kremi naneli tadıyla ferahlatıcı. Çok güzel bir nemlendirici. E boşuna bu kadar meşhur değil.
  Hindistan cevizli ayak bakım kreminin kokusu bir harika. Yatmadan evvel ayaklarına sürüp pamuklu bir çorap giyiyorsunuz ve sabah kalktığınızda yumuşacık ayaklara sahip oluyorsunuz. Gündüzleri kullanmak isterseniz yağlı his yarım saat kadar sürüyor, bilginize.
  El merhemi de pek çok insanın favorisi. Kışın çatlamış elleriniz tedavi etmede üzerine yok. Yağlı bir his bırakmıyor, hemen emiliyor. Yalnızca elleriniz için değil, dizleriniz, ayaklarınız kuruyan her yerinize kullanabilirsiniz. Boyutuyla da bir harika, çantanıza atıp her yere götürebilirsiniz.
  Derinlemesine temizleyici krem vaat ettiği her şeyi yapıyor. Cildiniz hırpalamadan temizliyor, makyajınızı çıkarıyor bir yandan da nemlendirip yumuşatıyor. Diğer denediğim krem temizleyiciler gibi ardında yağlı bir film de bırakmıyor. Kuru ciltler için mükemmel bir temizleyici.
  Vücut losyonu hafif hoş bir kokuya sahip. Hemen emiliyor, yumuşacık yapıyor  ama yağlı bir his bırakmıyor.
  Bu küçük setteki tüm ürünleri ben çok beğendim. Doğal, hayvan dostu ürünleri sevenlerin denemesini tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.
Bu arada kuyruk kime ait diye merak ediyorsanız...

İşte kuyruğun sahibi yakışıklı beyefendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder