3 Temmuz 2012 Salı

Vanilya Club Temmuz 2012 Kutusu

  Vanilya Club kutuları ayın başını heyecanla bekleme nedenlerimden biri. Temmuz kutusu az ve öz kutulardan. İçindeki tüm ürünleri kullanabileceğim nadir kutulardan biri ayrıca.
   Temmuz kutusundan, herzamanki Vanilya Magazin'le beraber Perricone MD temizleyici, Rubis Sweezer cımbız, Calvin Klein Beauty parfüm deneme boyu ve Alessandro Pedix ayak bakım peelingi çıktı.

   Eminim ki yaz ayları ayak bakımına en önem verdiğimiz aylardan. Giyinlen açık ayakkabılar, sandeletler, terliklerle ayaklarımız sürekli göz önünde. Temmuz kutusuna bu ürünü eklemek bence çok akıllıca bir seçim olmuş. Pedix yoğun kıvamlı (aynı markanın manikür için olan versiyonuna kıyasla hayli koyu kıvamı), kokusu ise bir harika. Denemeye can atıyorum.
  Kokusu çok hoş bir diğer ürün. Daha önce adını çok duyduğum fakat hiç denemediğim bir marka Perricone MD. Nasıl bir ürün olduğunu deneyip göreceğiz.
   Kutumdan çıkmasına sevindiğim ürünlerden. Cımbızlarımı hemen kaybederim, yedekte bir tane bulunması her zaman iyidir. Rubis Seezer, Tweezerman cımbızımın yerini tutar mı bilmiyorum ama kesinlikle sıradan cımbızlara göre çok kullanışlı ve kaliteli.
   Şu ana kadar ki tüm kutulardan çıkan en tatlı ve kullanışlı parfüm testerı. Çok da ufak olmayan, şık görünümlü beyaz çantasıyla beraber geldi Calvin Klein Beauty. Yaz kokum (belkide en sevdiğim kokum) Calvin Klein Truth kadar orjinal olmasada, bahar ve yaz aylarında gündüz kullanılabilecek çiçeksi hafif bir koku. Eau de parfum olması ayrıca bir artı.
  Parfümün roll-on bir şişede gelmesine ayrıca sevindim. Çantama atıp çok rahat gezdirebileceğim, artık yaz kokusu için yeni bir Travalo almama gerek kalmadı :)

  Şimdi kutumuzdan çıkanları denerken diğer kutuları heyecanla beklemeye devam ediyoruz :) Asıl merak ettiğim acaba sizin güzellik kutunuzdan neler çıktı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder