5 Şubat 2013 Salı

Vanilya Club Şubat 2013 Kutusu

 Şubat Vanilya Kutum geldi :). Kutuyu ilk aldığımda çok hafif geldi, "Eyvah, bomboş bir kutu galiba!" dedim ama neyse ki korktuğum gibi olmadı. Kapağını açar açmaz iki keçe kalple karşılaştım, sevgililer gününü unutmadığını belli etmiş Vanilya Club.
Bakalım kutudan neler çıkmış...
  • Nuxe Nuxellence Jeunesse Gençlik Ve Işıltı Ortaya Çıkarıcı Krem Her gün enerji kaybeden ciltlerimiz için çarkıfelek, sığırdili ve gelincik çiçeklerinin özlerini kullanarak bu kremi ortaya çıkartmış Nuxe. İçinde ayrıca çam tohumlarından elde edilen hiyalüranik asit (Yaşlanmaya karşı etkisini eminim hepimiz biliyoruz.), maca kökü ve zeytin ağacı yaprakları içeriyor. Yağlı bir cildiniz varsa serum ve nemlendiricinizin yerini tek başına doldurabileceği gibi, kuru ciltler için de kullandığınız gündüz/gece kremizin etkisini ikiye de katlayabiliyor. Kokusu da çok hoş.
  • Goldwell Style Sign Magic Finish Parlaklık Veren Saç Spreyi Boyutu itibariyle seyahatlerde çok işime yaracak gibi görünüyor. Saçları çok sertleştiren spreylerden hoşlanmıyorum, esnek tutuşlu ve renk koruması olan bir spreymiş.  En kısa zamanda deneyeceğim.
  • Fresh Look Makyaj Öncesi Kremi İçinde geldiği kutunun arkasında yazanlar doğruysa çok güzel bir ürüne benziyor. Kırışıklıkları "dolduruyor", içinde zengin yağlar olmasına rağmen ipeksi ve mat bir görünüm yaratabiliyormuş. Pudra kullanmadan yağlı ciltlerin parlamasını kamufle edebiliyor ve cilde makyajın daha iyi tutunmasını sağlıyormuş. Özellikle yüzünüzün en hassas bölgesi göz etrafınıza sürün diye ısrar etmesi benim ilgimi çekti açıkçası. İlk denemede ipeksi bir his bıraktığını söyleyebilirim. Bir kaç kere daha kullandıktan sonra ne kadar iyi olduğunu göreceğim.
  • Givenchy Liıp Lip Shine Ultra Parlak Ruj İçinde bolca sim barındıran bu rujların renkleri çok güzel ama ben bu tip rujları hiç sevmiyorum. Çünkü bir süre sonra renkler gidiyor, dudaklarınızda yalnızca simler kalıyor yada simler dudaklarınızın etrafına yayılmaya başlıyor. Çok hoş bir görüntü olduğunu söyleyemeyiz değil mi?
  • Fan Di Fendi Extreme Parfüm Fendi'nin 2012 sonbaharında çıkardığı Fan di Fendi Extreme vanilya ağırlıklı bir parfüm. İlk başta bana biraz ağır geldi ama ardından gelen hafif bir sümbülteber kokusuyla hoşuma gitti, keşke deri biraz daha az olsaydı. Sıcak, kadınsı güzel bir koku.
  • Fan Di Pour Homme Sevgililer günü sebebiyle erkekler içinde bir parfüm testerı eklenmiş kutulara. Fan Di Fendi Extreme'le beraber çıkan deri ve odunsu notaları ağır basan, erkeksi ama narenciye de içeren ferah bir parfüm. Bana biraz ağır geldi ama gece kullanım için güzel olabilir.
  • Alessandro Oje Ojenin rengini adı ne yazık ki hiçbir yerinde yazmıyor, o nedenle adını bilemiyorum ama Alessandro'dan elimde olan en güzel, sürülebilir renk diyebilirim. Pembe/altın rengi pırıltısı olan gül kurusu rengi, çabuk kuruyan, tek katla opak olan gayet güzel bir oje. Bu minik şişesindeki fırçası pek hoşuma gitmedi ama başka hiçbir şikayetim yok.
Bana gelen kutu genel anlamda fena değildi, kullanılabilir ürünler geldi, özellikle Nuxe markasının ürününü denemeye can atıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin kutunuzdan çıkan ilginizi en çok çeken ürün hangisi oldu?

2 yorum:

  1. Bana farklı olarakşaç spreyi yerine betty boop kırmızı ruj gelmiş ojelerimizin rengi aynı bende ismi yazıyor Giamorous Pink

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruj çok şirinmiş, umarım beğenmişsindir. İsim için teşekkürler :).

      Sil