17 Temmuz 2012 Salı

Bu ay bitirdiğim ürünler

  Kullandığım bir ürün bitince ne kadar üzülüyorsam bir o kadar da bitirebildiğim için hoşnut oluyorum (özellikle sevmediğim bir ürünse). Böyle yazıları/videoları da seviyorum çünkü o ürünü sonuna kadar kullandığınız için en doğru yorumu yapabilirsiniz gibi geliyor.
  Bu ay genel olarak Lush ürünlerimi bitirmişim :( Anlayacağınız bütçemde büyük bir gedik oluştu. Ama ne yalan söyleyeyim Lush'a BA-YI-LI-YO-RUM ( böyle yazınca daha etkili oldu galiba:) ).

  I love juicy vazgeçemeyeceğim şampuanım. Ne denediysem olmadı her seferinde geri döndüm. Öncesinde Lush snake oil'ı sürüyorum sonrasında yıkayıp Veganese'le nemlendiriyorum. Yağlı saçlarınız varsa I love juicy mükemmel bir şampuan tavsiye ederim. Yenisini hemen aldım.
  Veganese saç nemlendiricisinden nemlendirme bazında gayet memnunum saçı ağırlaştırmıyor, yağlı bir his bırakmıyor. Kokusu kötü değil ama çok hoş da değil. Bu nedenle Veganese bitince yerine American Cream aldım Lush'dan. Kokusu harika, enfes ve uzun süre kalıyor saçınızda  ama nemlendirme olarak Veganese kadar etkili değil benim saçımda ne yazık ki :(((. Çok üzüldüm aslında buna, bitince Veganese alacağım yeniden.
  H'suan Wen Hua söylemesi ne kadar zor ise bulması da o kadar zor. Her almaya gittiğimde numaramı bırakmak zorunda kalıyorum ki gelince haber versinler. Ama inanılmaz bir bakım kremi. Saçınızı besliyor, parlatıyor, yumuşacık yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Mağazaya gelir gelmez gidip alacağım.
  Ocean Salt peeling tarzı bir ürün. Aslında güzel bir ürün, ölü deri tabakasını arındıyor ve içindeki yağlarla cildinizi yumuşacık yapıyor ama içindeki iri tuzlarla biz pek iyi anlaşamadık. Hassas ciltler için tuzları biraz çözündürmek gerekiyormuş. Belki daha sonra tekrar denerim ama şimdilik Love Lettuce ve Skincode maskelerimden memnunum.
  Vanilla Dee-Lite vücut losyonunun harika kokusunu (ve inanılmaz kalıcı), hızlı emilmesini ve bıraktığı yumuşacık hissi henüz başka bir üründe bulamadım. Zaten yedeklemiştim.
  Bioderma Sensibio H2O eminim herkes tarafından duyulmuştur ve emin olun övüldüğü kadar var. Büyük şişesinin yanı sıra hemen hemen her yerde bir de minik boyu duruyor ( banyo, makyaj çantası vs.), anlayın ne kadar sevdiğimi :). Zaten yedeklemiştim.
  VS Super Model Shimmering mist VS'ın en sevdiğim kokularından Super Model'ın vücut spreyi. Bu spreyler hem kullandığınız kokunun kalıcılığını arttırıyor hem de pırıltılarıyla hoş bir görüntü oluşturuyor. Super Model zor bulunan bir koku oldu artık, zannediyorum üretmiyorlar. Türkiye'de yok mesela. Neyse ki yedeklemiştim.
  Estee Lauder Advanced Night Repair Serum Cildimin durumu gayet iyi, bunun ne kadarı bu seruma bağlı bunu görmek için hemen almayacağım bu serumu. Advanced Night Repair'le kullandığım başka bir serum vardı( Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting Serum), onu bitince belki Advanced Night Repair'e dönebilirim. Zaman gösterecek. Şimdilik almayı düşünmüyorum.
  Estee Lauder Advanced Night Repair Eye güzel nemlendiren bir krem. Genel anlamda memnunum ama belki mor halkalar için (ki aslında çok yok, galiba yalnızca değişiklik istiyorum) daha etkili olabilir diye bitince başka bir göz kremi denemeye karar verdim. Denemeye başlamak için gelmesini bekliyorum. Belki ondan memnun kalmazsam Estee Lauder'e geri dönebilirim.
  Clarins Daily Energizer Wake-Up Booster Lila kutu alışverişimde deneme amaçlı bu ürünü tercih etmiştim. Ürünü genel anlamda beğendim. Sabah uyandığımda yüzüme uyguladım ve anında yumuşattı, nemlendirdi ama elimde Caudalie Beauty Elixir varken tam boyunu almayı şu an düşünmüyorum.
  Bu ay bu kadar, umarım gelecek ay bu kadar çok ürünü bir anda bitimem :)

2 yorum:

  1. postları tek tek okuyorum :)
    tam bi lush canavarısın
    ben bı kaç kere aldım maskelerı bıtıremeden bozuldu toner memnun kalmadım peelıng eh :)

    belkı bır kere daha sans verırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet kendimi tutmaya çalışıyorum ama seviyorum Lush'ı :)
      İtiraf edeyim mi, ben de bitiremiyorum bazen maskeleri ama eğer tarihi çok geçmediyse (2-3 gün mesela), kokusu falan değişmediyse yüzüme olmasa da mesela omuzlarıma sürüyorum, işte bir yerlerimi buluyorum, yine bitiriyorum :) Bende breath of fresh air'i kullanmıştım ama almadım tekrar. Pek nemlendirici gelmemişti galiba, tam hatırlamıyorum. Her markada oluyor başarısız ürünler. Ama bence bir kere daha dene, çok güzel ürünleri var çünkü :)

      Sil