5 Aralık 2012 Çarşamba

Vanilya Club Aralık 2012 Kutusu

 Aralık kutusunda dikkatimi çeken ilk şey kutu boyutlarının küçülmüş olması, neye delalet ediyor acaba bu? Neyse gelelim kutumuzdan çıkanlara...

  • Youngblood Liquid Mineral Fondöten Golden tan renginde geldi, ne yazık ki 5 ton koyu bana. Aslında güzel bir miktarda gelen deneme boyu en an 2 kere kullanabilirdim. Fondöten orta kapatıcılığa sahip, doğal duruyor. Satın almak isteyenler için kutudan 40TL'lik bir indirim kuponu çıkıyor.
  • Nuxe Reve de Miel El ve Tırnak Kremi Çabuk emilen bir krem. Parfüm katkısız, bitkisel bir kokuya sahip. Tırnaklara bakım yapıyor olması çok güzel.
  • Nuxe Reve de Miel Yüz ve Makyaj Temizleme Jeli Cildi kurutmadan yüzdeki makyajı ve yağı temizliyormuş. Bal gibi kokuyor. Ayrıca kutudan 2 adet 100 TL'lik alışverişlerinizde kullanabileceğiniz 10TL'lik indirim kuponu çıkıyor.
  • Goldwell Dual Senses Hacim Kazandırıcı Jel Şampuan İnce saçlar için hacim kazandırıcı özelliği varmış. Saçıma iyi geleceğini zannetmiyorum, anneme vereceğim büyük ihtimal.
  • Goldwell Dual Senses Hacim Kazandırıcı 60sn. Tedavi Jeli 60 saniyede güçlendirip yeniden yapılandırıyormuş. Saçınızı şampuanladıktan sonra uygulayıp 60 saniye bekleyip duruluyorsunuz. En kısa zamanda deneyeceğim.
  • Kenzo Flower Tag Tek kullanımlık minik poşetler içinde geliyor parfüm. Denemesi zor oldu biraz. Parfüme gelince ben pudramsı bir zambak kokusu aldım. Tenimde pek kalıcı değildi ayrıca. Hafif bahar aylarında kullanılabilecek çiçeksi bir koku.
  • La Naturel Doğal Deodorant Mendilleri Daha önce çıkmıştı bir kutudan. Hatta Lila Kutu Temmuz 2012 kutusuydu.
Eee siz ne düşünüyosunuz bu ayın kutusuyla alakalı?
 

4 yorum:

  1. Bence hep tester olması biraz kötü olmuş bir de yılbaşına özel hiç bir şey yok. Ama çok da kötü değil. benimki burda:
    http://blogumabandim.blogspot.com/2012/12/vanilya-club-aralk-kutusu.html#more

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özel günleri pek dikkate almıyorlar galiba, mesela kendi "doğumgünlerinde" de özel bir kutu yapmamışlardı. Ben daha farklı bir kutu beklerdim açıkçası . Hiç değilse daha eğlenceli olabilirdi .

      Sil
  2. lila kutuya oranla çok daha az ürün ve çok daha fazla ücrete..
    bu kadar ürünü zaten numune olarak satan birçok yerden temine debilicekken hiç gerek duymuyorum vanilya clup bu konuda yetersiz bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana katılmamak elde değil, itiraf edeyim Lila kutumu iptal ettirdiğime pişmanım :(.

      Sil