12 Nisan 2013 Cuma

Derinmor Alışverişim ✿ Guerlain, Chanel

Bir süredir Chanel'in Illusion D'Ombre farlarından Mirifique isimli olanını almak istiyordum ama hiçbir yerde bulamayınca kendimi aynı seriden Ebloui ile avutmaya karar verdim. Ebloui ile beraber yine Chanel'den Prelude adındaki 4'lü far paletini ve Guerlain'den Chic Pink adındaki ikili allığı aldım. Ayrıca 2 parfüm numunem de var, Derinmor'dan belli bir pahada alışveriş yaptığınızda bir kaç parfüm numunesi arasından istediğinizi seçebiliyorsunuz. Ben Versace'den Crystal Noir'ı ve Vanitas'ı seçtim. Crystal Noir'dan daha önce burada bahsetmiştim. Vanitas çiçeksi ve hafif tatlı bir parfüm. Tahiti gardenyası ve frezya ağırlıklı, bahar ayları için çok hoş bir parfüm.
Gelelim aldığım ürünlere...
Palette içinde altın ışıltıları içerek gül kurusu bir allıkla, pembe/şeftali renginde mat bir allık bulunuyor. Paletin içerdiği biri daha çarpıcı, biri daha yumuşak iki allığı ister ayrı ayrı, ister iki allığı karıştırarak kullanabiliyorsunuz. İki allığı karıştırınca altın ışıltılı, palettekinden bir parça daha koyu pembe/şeftali rengi bir allık elde ediyorsunuz. İpeksi bir dokuya sahip allıklar çok doğal duruyor ve çok hoş bir aydınlık veriyorlar.
Guerlain Rose Aux Jouse İkili Allık 02 Chic Pink
Chanel Illusion D'Ombre farlar toz yada krem farlardan çok daha farklı jel bir yapıya sahipler. Üzerine bastırdıktan sonra eski haline dönen, biraz mousse gibi, biraz krem gibi son derece pigmentli, pırıltılı çok değişik ve güzel bir far. Görünüm olarak daha önce burada bahsettiğim Giorgio Armani Eyes to Kill farlara benziyorlar ama yapıları çok farklı. Armani farlar daha çok sıkıştırılmış toz far gibiyken Chanel farlar daha nemli ve daha kremsiler. Ebloui isimli far kırmızı bir alt tona sahip içinde altın rengi pırıltıların ağır bastığı çok renkli pırıltılar içeren sıcak bir kahverengi. Özellikle yeşil gözlülere çok yakışacak, gözlerini ortaya çıkartacak, çok güzel bir renk.
Chanel Illusion D'Ombre Ebloui
Chanel'den Prelude içinde gri-kahve rengin ağırlıklı olduğu çok kullanışlı bir palet. Hem günlük kullanım için, hem gece kullanımı için çok güzel bir palet. Sol üstte içinde incecik pırıltılar olan gri-kahve rengi, sağ üstte sıcak tonlu bir altın/şampanya rengi, sol altta içinde yine incecik pırıltılar barındıran açık mantar rengi ve sağ altta mor bir alt tona sahip siyah/kahverengi farlar bulunduruyor. Hem pigmentasyon, hem farların yapısı hem de renk kombinasyonu açısından çok beğendiğim, sıklıkla kullanacağım bir palet oldu Prelude.
Chanel Dörtlü Far Paleti 33 Prelude
Sizin severek kullandığınız bir far paleti var mı?

2 yorum:

  1. Allığın rengine ve Chanel Illusion D'Ombre farın rengine bayıldım.
    Aldıklarını güzel günlerde kullan.:)
    Blogunu yeni keşfettim ve kalitesi, sadeliği çok hoşuma gitti.:)
    Bende bloguma beklerim canım;)

    morrmenekse.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :)
      Senin de blogun çok hoş, kurabiye tarifini en kısa zamanda deneyebilirim :)

      Sil