20 Ağustos 2013 Salı

Models Own Ojeler ✿ Boogie Nights ve Indian Ocean

Models Own renklerini beğendiğim ama Türkiye'de satılmadığından alamadığım ojelere (ve diğer makyaj malzemelerine) sahip bir marka idi. Artık geçmiş zaman kullanabiliyorum :) Derinmor'da (Derinmor'un kozmetik malzemelerini Sevil parfümeri sağladığı için büyük ihtimal orada da) Models Own ojeleri satılmaya başlamış. Ben de Boogie Nights ve Indian Ocean ojeleri aldım.
Boggie Nights şeffaf bir baza sahip, içinde farklı şekillerde (minik daire, altıgen, üçgen vs.) ve farklı renklerde (mavi, fuşya, hologram) pullar barındıran çok hoş bir oje. Indian Ocean renk değiştiren, yanardönerli çok güzel bir oje. Bebe mavisi taban bir rengi var ve pembe, mor, altın renkleri harika geçişler oluşturuyor. Yoğun pigmentli olmadığı için top coat olarak da rahatlıkla kullanılıp çok hoş renkler yakalanabilir.
 
Models Own Oje Boogie Nights, Indian Ocean
Gözüme kestirdiğim bir iki renk daha var, bir sonraki Derinmor alışverişime saklıyorum :) Sizin tavsiye edeceğiniz Models Own renkleri var mı?

7 yorum:

  1. Indian Ocean'a aşığım desem fazla ileri gider miyim :) Neden bilmiyorum ama bu ojeyi ilk gördüğüm andan beri beğeniyorum. Güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Seni o kadar iyi anlıyorum ki, gerçekten çok hoş ve farklı bir renk.

      Sil
  2. kONfeti gibi çok güzelmiş güle güle kullan sür ;)

    YanıtlaSil
  3. İkisine de bayıldım bayıldım!!!!

    Kendimi tutuyor, notumu alıyorum!! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Başak'cığım, ben de Mermaid Tears ve Emerald City için kendimi şimdilik tutuyorum :)

      Sil
  4. Ahh ah bayılıyorum bu markanın ojelerine çook önceden Sevillere gelicek diye reklam yapmışlardı facebook üzerinden ^,^ Gidip bir mıncıklamak almak lazım! Güle güle kullaan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım :) Doğru tahmin etmişim o zaman ama mağazaya gitmeye korkuyorum açıkçası, hepsini birden almaya çalışırım falan :))

      Sil