3 Mayıs 2014 Cumartesi

Essence Parfüm Setleri

Herkese merhaba :)
Essence koleksiyonları K.Maraş Piazza'daki Gratis'e gelmemeye başlayınca internetten bulabilir miyim diye biraz araştırdım. Karşıma Buy Cosmo internet sitesi çıktı. İstediğim koleksiyon ürünleri yoktu ama bu parfüm setleriyle karşılaştım. Parfüm konusunda bir hayli seçici olmama rağmen fiyatlarını görünce denemekten bir zarar gelmez dedim. İyi ki de demişim çünkü beni gerçekten şaşırttılar.
Aldığım setlerden ilki 50 ml'lik Like a First Day in Spring parfüm ile sınırlı üretim Lavender Blossom ve Lady Bird isimli ojeleri içeriyor. 
Like a First Day in Spring EDT turunç notaları ile açılıyor. Tatlı meyvemsi notalara sahip. Kurudukça da hafif bir gül kokusu hissediliyor.
Lavender Blossom, Lady Bird
Lavender Blossom lila rengi bir oje, iki kat ile mükemmel görünüyor. Lady Bird şeffaf bir tabana sahip içinde  lila rengi minik noktalar ve altıgenler içeren çok şirin bir oje.
İkinci set 50 ml'lik Like a Walk in the Summer Rain parfüm ile sınırlı üretim Glorious Blue Sky ve Dazzling Raindrop isimli ojeleri içeriyor.
Like a Walk in the Summer Rain EDT deniz suyu kokusu ve hafif limon notalarıyla açılıyor. Ardından çiçek kokularını hissediyorsunuz. Ferah, güzel bir koku.
Glorious Blue Sky, Dazzling Raindrop
Glorious Blue Sky orta koyulukta turkuaz renginde bir oje. Sürülüşü son derece kolay, tek kat ile gayet güzel görünüyor. Dazzling Raindrop şeffaf tabanlı, içinde turkuaz renkli ve yanardönerli noktalar ve minik altıgenler bulunan, Glorious Blue Sky üzerinde çok güzel duran bir oje.
Son set ise içinde 7 ml'lik 5 adet şirin mi şirin minik parfümler içeriyor.
Like a Million Miles Away vanilya ve musk ağırlıklı, hafif bir mango kokusuna sahip bir parfüm. Like a Day in Paradise hindistan cevizi baskın, hafif sandal ağacı ve frenk üzümü hissedilen bir parfüm. Like a Day in a Candy Shop, Like a Million Miles Away gibi vanilya ve musk notaları içerse de çiçeksi notalarla ondan ayrılıyor. Yoğun şekerli olmaması açıkçası beni çok şaşırttı, çok hoş bir parfüm. Like the Party of My Life osmanthus çiçeği, musk ve hafif vanilya notaları içeren bir parfüm. Hafif tatlı ve ferah bir koku.
Son aldığım ürünler kaşlarımı sabitlemek için şeffaf rimel ile Nude Glam serisinden Iced Strawberry Cream oje oldu.
Iced Strawberry Cream sedefli çok açık bir pembe. French manikür için çok hoş bir renk.
Setler 15 TL civarındalardı ve bu fiyata parfümler gerçekten inanılmaz. Açıkçası hepsi birbirine benzer, yoğun alkol kokarlar ve kalıcı olmazlar diye düşünmüştüm ama beni cidden çok yanılttılar. Hiç duyulmamış kokular değiller ama hepsi birbirinden farklı, çok kalıcı olmasalar da vücut mistleri gibi hemen uçmuyorlar. Bütçe dostu, hoş kokan parfümler arıyorsanız bu parfümlere bakmadan geçmeyin derim.

6 yorum:

  1. Normal de Essence in bu parfümleri tek olarak 20tl ye Rossmann' lar da satılıyor. Çok uyguna almışsın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç dikkat etmemiştim bu parfümlere, 20 TL bile çok iyi. Şimdi emin olmak için faturayı buldum 15.50 TL'ye almışım, çok uygun cidden, şanslı günümdeymişim :))

      Sil
  2. Parfümlere ben de şaşırdım ve setler harikla görünüyorlar. Ojelere ise bayıldım!!! Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Başak'cığım, sevgiler :*

      Sil
  3. Çok güzel görünüyor hepsi güle güle kullan=) Ama sanırım buycosmo sitesi bir süreliğine kapalı=/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım :) Evet ben de şimdi baktım alt yapı yenileme çalışması diyor :( Umarım açılır en kısa zamanda.

      Sil