11 Mart 2013 Pazartesi

Make Up For Ever Aqua Summer Seti

Bu seti yaz aylarında almıştım ama baktım ki Sephora'larda hala satılıyor, yazmak için çok geç değil diye düşündüm. Bu set aslında Lübnan'lı aktris/şarkıcı Maya Diab'ın Make Up For Ever'la olan ortaklığından ortaya çıkmış ama kendisi bizde pek tanınmadığı için zannediyorum, hiç bahsi geçmiyor. Hatta çantanın tasarımı da katkıda bulunmuş. Setin içindeki makyaj ürünleri ise Make Up For Ever'ın Aqua serisinin gözde ürünlerinin güzel bir seçkisi.
Ürünler mavi/gümüş renkte kenarlarında senenin modası zımba detaylarının bulunduğu, yanlış bilmiyorsam, Christian Louboutin bir çantanın içinde geliyorlar. Pek benim tarzım olmasa da kesinlikle kullanışlı bir çanta.
Çanta haricinde sette Aqua Cream 13 krem far, Aqua Liner 13 eyeliner, Aqua Rouge 2C parlatıcılı likit ruj, Aqua Lip 2C dudak kalemi, Aqua Smoke Lash Black maskara ve hepsini çıkartabilmek için Sens'Eyes makyaj çıkarıcısı bulunuyor. Az miktarda Sens'Eyes'la ardında herhangi bir kalıntı, yağlı bir his bırakmadan tüm makyajınızı (waterproof dahil) kolayca çıkartabiliyorsunuz. Gerçekten çok güzel bir ürün.



13 numaralı Aqua Cream krem far son derece kalıcı, suya dayanıklı, pigmentli. Sıcak tonda bej, şampanya rengi metalik bir pırıltıya sahip bu ürün çok da kullanışlı. Hem gözlerinizde far olarak, hem de yanaklarınızda aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz hoş bir renge sahip.



Aqua Smoke Lash siyah renkte, suya dayanıklı, kirpikleri uzatan, güzelce kıvıran ve bu kıvrıklığı uzunca bir süre tutabilen bir rimel.
13 numaralı Aqua Liner mat siyah renkte kullanımı kolay, suya dayanıklı, yoğun renk veren, kalıcı bir eyeliner.
2C numaralı Aqua Rouge likit ruj gül ağacı renginde. Uzun süre kalıcı çift taraflı ürünlerden. Bir tarafında renkli ürün, diğer tarafında da parlatıcı kısmı bulunuyor. Renkli tarafı bir nevi stain vazifesi görüyor. Mat kuruyor. İsterseniz parlatıcı tarafını ekleyip daha canlı bir görünüm elde ediyorsunuz.
Yine 2C numaralı dudak kalemi likit rujla uyumlu olarak gül ağacı renginde. Kolayca sürülüyor, yumuşacık ama bir o kadar da kalıcı ve suya dayanıklı.
Aqua Liner 13, Aqua Lip 2C, Aqua Rouge 2C (Tek başına)
Yaz ayları için çok işinize yarayacak ürünler bulunduran bu seti, eğer çantasını da beğendiyseniz kaçırmayın derim :).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder