15 Mart 2013 Cuma

UNE Ürünleri ✿ Fondöten, Kapatıcı, Allık, Pudra

Bu alışverişi yapalı o kadar zaman oldu ki ürünleri nereden aldığımı tam hatırlamıyorum :). Ya Morhipo'dan ya Boyner'den almış olmam lazım. Ürünlerle ilk karşılaşmam aslında bu alışverişimden çok daha önce oldu. Morhipo'da alışveriş yaparken, tam aradığım şey gözüme çarpmıştı. Ten rengi bir kalem. Gözlerin daha büyük, daha canlı görünmesine birebir bu tarz kalemler. Hemen almıştım ama daha sonra yollanmadı. Ürünlerle tanışmam da sonraya kaldı. ECOCERT sertifikalı, ürün skalasında %98'den %100'e kadar doğal ürünler barından, paraben, silikon, petrolden üretilmiş yağlar barındırmayan harika bir felsefeye sahip bir marka UNE. Markadan Breezy Cheeks allık, Healthy Glow mineral pudra, Sfumato Eyes göz kalemi Intuitive Touch BB krem fondöten ve kapatıcıyı aldım.
Ürünlerin paketlemesi gerçekten çok güzel. Önlerinde kendileri kadar aynaları olan bu ürünlerin kapaklarını kaydırarak açıyorsunuz. Yerden tasarruf sağlayan ince bir tasarıma sahipler. Ürünleri diklemesine dizerseniz de üst kısımlarındaki minik etiketten renklerini görebiliyorsunuz, kesinlikle çok kullanışlı.
Sfumato Eyes S02 renginde bej bir göz kalemi. İstediğimde biraz koyu ne yazık ki. Yani hala arayış içindeyim. Aslında Nars'dan Rue Bonaparte göz kalemini almayı düşünüyordum ama Rimmel Scandaleyes serisinde çok güzel "nude" bir kalem var. Onun yakında Türkiye'ye gelmesini umarak kendimi tutuyorum. Breezy Cheeks allık B02 renginde. Orta tonda gül kurusu renginde çok doğal duran bir allık. Allık krem formunda ama uyguladığınız zaman pudraya dönüşüyor ve hafif matlaşıyor. İnanılmaz doğal duruyor. Healty Glow mineral pudra cilde sağlıklı bir ışıltı kazandırmak için tasarlanmış, H03 renginde açık pembe bir pudra. Çok ince, yumuşak bir ürün. Cilt renginize göre ister tüm yüzünüze bir canlılık, aydınlık katmak için uygulayabilirsiniz isterseniz yalnızca allık olarak kullanabilirsiniz. Paketinde çok pembe görünüyor ama cildinize uygulayınca çok doğal duruyor. Intuitive Touch BB krem fondöten BB kremden çok fondöten gibi, en başta SPF içermiyor. Bu ürün de allık gibi kremden pudraya dönüşüyor fakat allık gibi kremsi değil, daha kuru bir yapıya sahip, bu nedenle kuru ciltlere pek uygun olduğunu sanmıyorum ama yağlı ciltler için pudraya dönüşen yapısıyla çok uygun olacağını düşünüyorum. Orta halli bir kapatıcılığa sahip, I03 renginde, genel olarak güzel bir ürün. Intuitive Touch BB krem kapatıcı I02 renginde. Tıpkı allık ve fondöten gibi kremden pudraya dönüşüyor ama fondöten gibi kuru değil, kremsi ve güzel dağılıyor. Özellikle göz altı için hem kapatan hem aydınlatan çok güzel bir kapatıcı.
Sfumato Eyes göz kalemi S02, Intuitive Touch BB krem fondöten I03, Intuitive Touch BB krem kapatıcı I02, Healthy Glow mineral pudra H03, Breezy Cheeks allık B02
Sonuç olarak fondöteni çok sevememekle birlikte (Yazın tekrar deneyeceğim.) diğer ürünlerden çok memnun kaldım. Kesinlikle denenmeye değer ürünler.

2 yorum:

  1. oriflame nın nude renkli bir göz kalemi var :) benim arayışımı sonlandırdı diyebilirim :) Blogumdada bahsetmiştim.Bir şans ver bence :) sevgiler..

    YanıtlaSil