14 Mart 2013 Perşembe

Watsons Alışverişim ✿ L'Oreal, Rimmel

Pazartesi annemle küçük bir Cevahir AVM turu attık. Tabii Cevahir'e gidince Watsons'a uğramadan edemedik. Sonunda yeni çıkan Rimmel Apocalips likit rujlara ve L'Oreal Lumi Magique ürünlerine yakından bakma fırsatı bulmuş oldum.
İlk hedefimiz Apocalips likit rujlar oldu. Görünüşleri harikulade. İnanılmaz pigmentliler, o kadar ki kullanırken biraz dikkatli olmak lazım yoksa bütün dişlerinize bulaşıyor. Kolay sürülüyorlar ve yapış yapış değiller. Renk skalası da çok güzel. Tıpkı Rimmel Kate Lasting Finish Matte serisinde olduğu gibi bu seride de çok güzel "nude" bir renk var. Annem pek sevmediği için almadık ama daha sonra alabilirim, aklım kaldı açıkçası :). 
L'Oreal Lumi Magique Fondöten K2 Rose Porcelain, Rimmel Apocalips 101 Celestial, 500 Luna, 401 Aurora
Celestial koyu lila/pembe renkte, Luna içinde turuncu tınıları bulunduran bir şeftali rengi ve Aurora ise neredeyse kırmızı koyu bir pembe.
Fondöteni Sigma'nın F80 flat kabuki fırçasıyla uyguladım.
Watsons'da L'Oreal Lumi Magique'in bazını da inceleme fırsatı buldum. Açıkçası bana çok ışıltılı geldi. Kuru ciltler daha canlı, nemli, ıslak gibi ışıltılı görünmek için ürünü tüm yüzlerinde kullanılabilir belki ama özellikle yağlı ciltler en fazla aydınlatıcı olarak elmacık kemiklerinin üzerine, vs. uygulanabilir gibi geldi bana. Öyle kullanılırsa, görünümü çok güzel bir ürün. Fondöten de bana yağlı ciltlere pek uygun değil gibi geldi. İlk uygulandığında güzel duruyor, doğal ve canlı bir görünüme sahip ama bir süre sonra yağlanmaya ve kalıcılığını kaybetmeye başlıyor. Tabii pudrayla sabitleyebilirsiniz ama o zamanda bu fondöteni seçmenin pek anlamı kalmıyor. Ama normalden kuruya ciltler için güzel bir fondöten. Kapatıcılığa da gayet güzel, orta kapatıcılığa sahip. Fiyatı da bana inanılmaz uygun geldi. Özellikle fiyatına göre gayet güzel bir fondöten ama ben L'Oreal marka fondötenlerden True Match fondöteni kendi karma cildim için tercih ederim.
                                            Fondötensiz                L'Oreal Lumi Magique Fondöten K2 Rose Porcelain İle
Siz denediniz mi bu ürünleri, sizin düşünceleriniz neler?

4 yorum:

  1. Bayıldım hepsi çok güzel.
    Blogun da süper,devam devam ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim, çok teşekkürler :))

      Sil
  2. Harika kapatmış, renk tonunu çok güzel eşitlemiş, almayı düşünme sebebim oldu bu fotoğraflar :)

    YanıtlaSil